logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Abril 2017
Properes activitats / Próximas actividades
Plantació a Figueroles
01/04/17

Una nova localitat es suma als projectes de Limne! Els darrers mesos hem fet treball de gabinet per possibilitar la retirada de les mates de canya americana del riu Llucena al seu pas per Figueroles.

Una vegada tramitats els permisos i retirada la canya, toca reforçar els marges del riu amb vegetació autòctona, més resistent i adaptada a les avingudes.

T'animes a sumar-te al projecte? T'esperem! El punt de trobada serà l'aparcament de les piscines, a les 10:00.

Hi haurà picadeta pels assistents!

Organitzen: Ajuntament de Figueroles i Limne

Col·labora: ViuNatura i CIEF .

 
Plantación en Figueroles
01/04/17

¡Una nueva localidad se suma a los proyectos de Limne! Los últimos meses hemos hecho trabajo de gabinete para posibilitar la retirada de las matas de caña americana del río Llucena a su paso por Figueroles.

Una vez tramitado los permisos y retirada la caña toca reforzar los márgenes del río con vegetación autóctona, más resistente y adaptada a las avenidas.

¿Te animas a sumarte al proyecto? ¡Te esperamos! El punto de encuentro será el aparcamiento de las piscinas, a las 10:00.

¡Habrá picadeta para los asistentes!

Organizan: Ayuntamiento de Figueroles y Limne.

Colaboran: ViuNatura y CIEF

El propvinent  02 d'Abril e netejarem els trams de riu dels següents municipis: Alborache, Alcoi, Algemesí, Almassora, Alqueria d'Asnar, Alzira, Borriana, Buñol, Canals, Cullera, Elx, Gata de Gorgos, Guadassuar, l'Eliana, Llombai, Muro d'Alcoi, Olba, Paterna, Pego, Riba-roja de Túria, Sueca, Torrent, Vila d'Agres i Xeraco.

A L'Eliana i Pego, per altra banda, l'activitat es farà el día 01.

"Mans al riu" és una campanya anual de neteja de rius que té per objectiu fomentar la consciència ciutadana vers la conservació dels rius i netejar de residus dels entorns naturals on s'actua.

Hi ha molta faena i molt per netejar. Quants més, millor! T'apuntes? Ens ajudes a difondre l'activitat al teu municipi?

Podeu trobar més informació dels punts de quedada i les hores, així com dels patrocinis i col·laboracions ací.

Per tal de coordinar el millor possible la jornada es sol·licita inscripció prèvia.

 

El próximo 02 d'abril se limpiarán tramos de río de los municipios de: Alborache, Alcoi, Algemesí, Almassora, Alqueria d'Asnar, Alzira, Borriana, Buñol, Canals, Cullera, Elx, Gata de Gorgos, Guadassuar, l'Eliana, Llombai, Muro d'Alcoi, Olba, Paterna, Pego, Riba-roja de Túria, Sueca, Torrent, Vila d'Agres y Xeraco.

En L'Eliana i Pego, por otro lado, llevarán a cabo la actividad el día 01.

"Manos al río" es una campaña anual de limpieza de ríos que tiene por objetivo fomentar la conciencia ciudadana hacia la conservación de los ríos y que, por otro lado, pretende limpiar de residuos los entornos naturales en los que se actua.

Hay mucho por hacer y limpiar. Cuantos más seamos, ¡mejor! ¿Te apuntas? ¿Nos ayudas a difundir la actividad en tu municipio?

Podéis encontrar más información de los puntos de encuentro, así como de patrocinios y colaboraciones aquí. Para una mejor coordinación de la jornada se solicita inscripción previa.

line
Nit de rates penades a Muro
07/04/17

El proper 07 d'abril, a les 18:30h vos esperem a la Casa de Ferro de Muro d'Alcoi.

Farem un taller de construcció de refugis per a rates penades i, en acabar, farem un recorregut amb els detectors d'ultrasons a la mà, mirant de descobrir quines espècies de rates penades tenim a la zona.

Porteu entrepa!

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament de Muro d'Alcoi.

 
Noche de Murciélagos en Muro
07/04/17

El 07 de abril, a las 18:30h, os esperamos en la Casa de Ferro de Muro d'Alcoi.

Haremos un taller de construcción de refugios para murciélagos y, al acabar, realizaremos un recorrido con los detectores de ultrasonidos a la mano, intentando descubrir qué especies de murciélagos tenemos en la zona.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Muro d'Alcoi.


icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2017 - Fundació Limne
c. Quart 80 - 46008 València
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe