logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Abril 2018
Properes activitats / Próximas actividades
Un any més (i ja en són 9) vos convidem a participar al Mans al Riu, la nostra campanya a nual de recollida de residus.

Volem que els rius deixen de ser abocadors. Ens ajudes?  Apunta't enviant un mail a participa@limne.org o cridant al telèfon 635475706 (també WhatsApp).

On ho fem enguany?

Actuarem a 40 municipis: Albalat de la Ribera, Albaida, Alborache, Alcoi, Alfarb, Algemesí, Almassora, Altea, Alzira, Benaguasil, Beniarbeig, Borriana, Canals, Catadau, Cocentaina, Cullera, El Verger, Gandia, Gestalgar, La Vila Joiosa, L'Alcudia, L'Alqueria d'Asnar, L'Eliana, La Pobla Llarga, Llombai, Manises, Morella, Muro d'Alcoi, Ondara, Onil, Ontinyent, Paterna, Quart de Poblet, Sueca, Torreblanca, Torrent, Vallada i Vilallonga

Totes estes localitats organitzaran, de manera coordinada, neteges dels seus rius el cap de setmana del 21 i 22 d'abril (excepte Cocentaina, l'Alcúdia, La Pobla Llarga, Muro, Ontinyent i Torreblanca, que realitzaran l'activitat a la convocatòria de juny).

Si no pots vindre, també  ens ajudes molt difonent la campanya entre els teus coneguts!

La Fundació Limne, d'altra banda, agraeix el compromís dels ajuntaments implicats i el patrocini de Global Omnium i del projecte Libera d'Ecoembes, que ha permès doblar la participació en la campanya respecte anteriors anualitats, arribant així a més localitats i trams de riu.
 
Un año más (y ya van 9) os invitamos a participar en el Mans al Riu, nuestra campaña anual de recogida de residuos.

Queremos que los ríos dejen de usarse como vertedero. ¿Nos ayudas? Apúntate enviando un mail a participa@limne.org o llamando al  635475706 (también WhatsApp).

¿Dónde lo haremos este año?

 Actuaremos en 40 municipios: Albalat de la Ribera, Albaida, Alborache, Alcoi, Alfarb, Algemesí, Almassora, Altea, Alzira, Benaguasil , Beniarbeig, Borriana, Canals, Catadau, Cocentaina, Cullera, El Verger, Gandia, Gestalgar, La Vila Joiosa, L'Alcúdia, L' Alqueria d'Asnar, L'Eliana, La Pobla Llarga, Llombai, Manises, Morella, Muro d'Alcoi, Ondara, Onil, Ontinyent, Paterna, Quart de Poblet, Sueca, Torreblanca, Torrent, Vallada y Villalonga.

Todas estas localidades organizarán, de manera coordinada, limpiezas de sus ríos el fin de semana del 21 y 22 de abril (excepto Cocentaina, L'Alcúdia, La Pobla Llarga, Muro, Ontinyent y Torreblanca, que realizarán la actividad a la convocatoria de junio).

La Fundación Limne, por otra parte, agradece el compromiso de los ayuntamientos implicados y el patrocinio de Global Omnium y del proyecto Libera de Ecoembes, que ha permitido doblar la participación en la campaña respecto anteriores anualidades, llegando así a más localidades y tramos de río.

icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2018 - Fundació Limne
c. Pintor Ribera, 2A - 46930 Quart de Poblet (VAL)
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe