logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Agost / Agosto 2018
Properes activitats / Próximas actividades
Seguiment de llúdria
04/08/18

El projecte Llúdria és una iniciativa de la Fundació Aguas de Valencia que compta amb la col·laboració de la Fundació Limne i de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

El proper 04 d'agost, a les 10h, farem una sessió formativa del projecte al Centre d'Informació del Parc Natural de Sot de Xera (c. València 13, Sot de Xera). Explicarem la metodologia i aprendrem a diferenciar els seus rastres (petjades, excrements) dels que deixen altres mamífers. 


Seguimiento de nutria
04/08/18
El proyecto Nutria es una iniciativa de la Fundación Aguas de Valencia que cuenta con la colaboración de la Fundación Limne y de la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural.

El próximo 04 de agosto, a las 10h, haremos una sesión formativa del proyecto en el Centro de Información del Parque Natural de Sot de Chera ( c. Valencia 13, Sot de Chera). Explicaremos la metodología y aprenderemos a diferenciar sus rastros (huellas, excrementos) de los que dejan otros mamíferos.
line
Seguiment de llúdria
12/08/18

Nova sessió del nostre projecte de seguiment de llúdries. Ens trobarem el proper dia 12, a les 11h, a l'Espai Natura de Torreblanca.

Vols aprendre a seguir els rastres de la llúdria i participar en este projecte de voluntariat ambiental i ciència ciutadana? Acosta't i suma't!

Organitzen: Fundació Aguas de Valencia y Fundació Limne.

Col·labora: Espai Natura de Torreblanca.
 
Seguimiento de nutria
12/08/18

Nueva sesión de nuestro proyecto de seguimiento de nutrias. Nos encontraremos el próximo día 12, a las 11h, en el Espai Natura de Torreblanca.

¿Quieres aprender a seguir a los rastros de la nutria y participar en este proyecto de voluntariado ambiental y ciencia ciudadana? Acércate y ¡súmate!

Organizan: Fundación Aguas de Valencia y Fundación Limne.

Colabora: Espai Natura de Torreblanca.

line
Rates penades i cata de vi
25/08/18
Tenim un interessant projecte per fomentar la presència de rates penades en camps de vinya lliures de tractament químic, per vore si ajuden en el control de plagues.

La primera bodega en sumar-se al projecte ha estat Ferrer-Gallego et al, que elabora el vi Endemic. 

Per donar-vos a conèixer millor el projecte i la bodega, organitzem una nova cata de vins, on els propietaris ens explicaran com elaboren el vi i el seu concepte de viticultura de conservació. La jornada també inclourà una sessió de construcció de refugis per a rates penades i una ruta nocturna amb detectors per vore quines espècies hi ha a la zona.

La jornada tindrà lloc el proper 25 d'agost, a les 19h. Ens trobarem a  la plaça de l'Esglèsia de Jaraguas.

Organitzen: Bankia, Bodegas Ferrer-Gallego et al i Limne
 
Seguimiento peces en Alcoi
Murciélagos y cata de vino
25/08/18
Tenemos un interesante proyecto para fomentar la presencia de murciélagos en campos de viña libres de tratamiento químico, para ver si ayudan en el control de plagas.

La primera bodega en sumarse al proyecto ha sido Ferrer-Gallego et al, que elabora el vino Endemic.

Para daros a conocer mejor el proyecto y la bodega, organizamos una nueva cata de vinos, donde los propietarios nos explicarán cómo elaboran el vino y su concepto de viticultura de conservación. La jornada también incluirá una sesión de construcción de refugios para murciélagos y una ruta nocturna con detectores para ver qué especies hay en la zona.

La jornada tendrá lugar el próximo 25 de agosto, a las 19h. Nos encontraremos en la plaza de la Iglesia de Jaraguas.

Organizan: Bankia, Bodegas Ferrer-Gallego et al y Limne

icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2018 - Fundació Limne
c. Quart 80 - 46008 València
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe