logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Desembre 2018
Properes activitats / Próximas actividades
line
Plantació al Millars
Plantem a l'embassament
02/12/18
Continuem les plantacions amb un projecte que té per objectiu restaurar l'embassament de Bellús, on s'ajunten les aigües dels rius Albaida, Clariano i Micena.
L'embassament de Bellús té problemes de contaminació, ja que els rius que arriben a l'embassament, durant el seu recorregut, travessen àmplies zones industrials, donant com a resultat que la qualitat de les seues aigües siga roïna, provocant una eutrofització.

Vos convidem a participar en este nou projecte. Vos esperem el proper dia 2 de desembre, a les 10h, al Convent de la Sagrada Família de Montaverner.

Organitzen: Bankia i la Fundació Limne
Col·labora: CHJ i ajuntaments de Montaverner i Alfarrasí.
 
Plantamos en el embalse
02/12/18
Continuamos las plantaciones con un proyecto que tiene por objetivo restaurar el embalse de Bellús, donde confluyen las aguas de los ríos Albaida, Clariano y Micena.
El embalse de Bellús tiene problemas de contaminación, ya que los ríos que llegan al embalse, durante su recorrido, atraviesan amplias zonas industriales, dando como resultado que la calidad de sus aguas sea mala, provocando una eutrofización.

Os invitamos a participar en este nuevo proyecto. Os esperamos el próximo día 2 de desembre, a las 10h, en el Convent de la Sagrada Família de Montaverner.

Organizan: Bankia y la Fundación Limne
Colabora: CHJ y ayuntamientos de  Montaverner i Alfarrasí.
line
Plantació a Xaló
Plantació a Algemesí
02/12/18

Des de fa molts anys col·laborem amb l'Ajuntament d'Algemesí proposant acció de conservació i millora d'espais con la Llacuna del Samaruc o la zona de Bosc de Ribera (antiga desembocadura del Magre).

Amb ànim de continuar fent gran eixe projecte, comencem una nova restauració a una altra zona:  el proper dia 2, a les 10h, vos convidem a una plantació al Molí Nou (Raval), amb ànim de reforçar la presència d'helòfits i arbustives de ribera en este tram del Magre.

Hi haurà picadeta!

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament d'Algemesí.

 
Plantación en Xaló
Plantación en Algemesí
02/12/18
Hace ya varios años que colaboramos con el Ayuntamiento de Algemesí proponiendo acción de conservación y mejora de espacios con la LLacuna del Samaruc o la zona de Bosque de Ribera (antigua desembocadura del Magre).

Con ánimo de seguir haciendo grande ese proyecto, empezamos una nueva restauración a otra zona: el próximo día 2, a las 10h, os invitamos a una plantación en el Molí Nou (Raval), con ánimo de reforzar la presencia de helófitos y arbustivas de ribera en este tramo del Magre.

¡Tendremos piscolabis!

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Algemesí.

line
Plantació a Manises
15/12/18

Continuem el projecte de restauració del Túria a Manises! Estem retirant les canyes a la zona d'actuació i cal substituir-les per vegetació autòctona.

El proper 15 de desembre, a les 10:00, ens trobarem al Parc Fluvial del Túria, junt al Pou Radial (Manises) per plantar helòfits i arbustives de ribera que puguen ajudar a crear una zona de ribera en bon estat.

T'abellïx un matí de voluntariat ambiental i bon ambient? T'esperem a Manises!

Organitzen: REE i Limne

 
Seguimiento peces en Alcoi
Plantación en Manises
15/12/18

¡Continuamos el proyecto de restauración del Turia en Manises! Estamos retirando las cañas en la zona de actuación y tendremos que sustituirlas por vegetación autóctona.

El próximo15 de diciembre, a las 10:00, nos encontraremos en el Parque Fluvial del Turia, junto al Pozo Radial (Manises) para plantar helófitos y arbustivas de ribera que ayuden a crear una zona de ribera en buen estado.

¿Te apuntas a una mañana de voluntariado ambiental? ¡Te esperamos en Manises!

Organizan: REE y Limne 

line
Plantem a l'embassament
15/12/18
Continuem el projecte de l'embassament de Bellús amb una nova jornada de plantació d'espècies autòctones de ribera.

Si us animeu us esperem el proper dia 15 de desembre, a les 10h, al Convent de la Sagrada Família de Montaverner.

Organitzen: Bankia i la Fundació Limne
Col·labora: CHJ i ajuntaments de Montaverner i Alfarrasí.
 
Plantación Turia
Plantamos en el embalse
15/12/18
Continuamos el proyecto del embalse de Bellús con una nueva jornada de plantación de especies autóctonas de ribera.

Os invitamos a participar en este nuevo proyecto. Si os animáis os esperamos el próximo día 15 de diciembre, a las 10h, en el Convent de la Sagrada Família de Montaverner.

Organizan: Bankia y la Fundación Limne
Colabora: CHJ y ayuntamientos de  Montaverner i Alfarrasí.
line
Plantació a La Canyada
16/12/18
El proper dia 16 de desembre plantarem espècies autòctones de ribera al riu Túria. Actuarem al tram que passa per La Canyada (Paterna).

Quedarem a l'estació de Metro La Canyada (plaça Porta del Sol) a les 10:00 i ens desplaçarem fins el punt d'actuació a peu/bicicleta.

Organitzen: Fundació Limne, Fundación Aguas de Valencia i Fundació Oceanogràfic.


 
Seguimiento peces en Alcoi
Plantación en La Canyada
16/12/18
El próximo día 16 de diciembre plantaremos especies autóctonas de ribera en el río Turia. Actuaremos en el tramo que pasa por La Canyada (Paterna).

Quedaremos en la estación de Metro La Canyada (plaza Porta del Sol) a las 10:00 y nos desplazaremos hasta el punto de actuación a pie/bicicleta.

Organizan: Fundación Limne, Fundación Aguas de Valencia y Fundación Oceanogràfic.
line
Jornada de plantació a Xaló
Plantació a Borriana
16/12/18
El proper 16 de desembre vos convidem a participar a una plantació d’espècies autòctones de ribera al Clot de la Mare de Déu de Borriana. La Fundació Limne i l'Ajuntament vos proposem reforçar la comunitat vegetal d'este Paratge Natural Municipal.

Ens trobarem a la  Torre de la Mar  a les 10:00.

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament de Borriana.

Col·labora: Diputació de Castelló i CIEF

 
Plantación en Canals
Plantación en Borriana
16/12/18

El próximo 16 de diciembre os invitamos a participar en una plantación de especies autóctonas de ribera en el Clot de la Mare de Déu de Borriana. La Fundación Limne y el Ayuntamiento os proponemos reforzar la comunidad vegetal de este Paraje Natural Municipal.

Nos encontraremos en la Torre de la Mar a las 10:00.

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Borriana.

Colabora: Diputació de Castelló y CIEF


icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2018 - Fundació Limne
c. Pintor Ribera, 2A - 46192 Quart de Poblet (VAL)
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe