line
logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Juliol/Julio 2016
Properes activitats / Próximas actividades
Seguiment de qualitat de l'aigua
02/07/16

Dos vegades l'any, els voluntaris de Limne s'apropen a diferents trams de riu, disseminats per la Demarcación Hidrogràfica del Xúquer i analitzen el seu estat, observant quins macroinvertebrats troben al punt que tenen assignat.

Vols vore d'aprop com ho fan? El proper 02 de juliol, a les 10:00h vos esperem a l'àrea recreativa de Manises (al costat de la potabilitzadora), per fer una sessió formativa que vos iniciarà com a inspectors de riu.

Organitzen: Grupo Aguas de Valencia i Limne

 
Seguimiento peces en Alcoi
Seguimiento de calidad del agua
02/07/16

Dos veces al año, los voluntarios de Limne se acercan a diferentes tramos de río, diseminados por la Demarcación Hidrográfica del Júcar y analizan su estado, observando qué macroinvertebrados encuentran en el punto que tienen asignado.

¿Quieres ver de cerca cómo lo hacen? El 02 de julio, a las 10:00h, os esperamos en el área recreativa de Manises (al lado de la potabilizadora), para una sesión formativa que os iniciarà como inspectores de río.

Organizan: Grupo Aguas de Valencia y Limne

Nit de rates penades a Almassora
02/07/16

Com ja sabeu, a Limne tenim un projecte de seguiment de rates penades anomenat SEQUI. Si bé és cert que el projecte s'encara al seguiment, també mirem de fer activitats que puguen beneficiar la presència d'estos mamífers, com la protecció d'edificacions on viuen o la construcció de caixes niu com a refugi.

Conscients del potencial de les rates penades en la lluita biològica contra mosquits i plagues, organitzem un taller de construcció de refugis a Almassora. El proper 02 de juliol, a les 19:00, vos esperem a l'Ermita de Sta. Quitèria (àrea recreativa).

En acabar els refugis farem un seguiment de rates penades a la zona, mirant d'esbrinar quines espècies hi ha.

Organitzen: Ajuntament d'Almassora i Limne.

 
Noche de murciélagos en Almassora
02/07/16

Como ya sabéis, en Limne tenemos un proyecto de seguimiento de murciélagos llamado SEQUI. Si bien es cierto que el proyecto se enfoca al seguimiento, también intentamos realizar acciones que puedan beneficiar a estos mamíferos, como la protección de edificaciones en las que viven o la construcción de cajas nido como refugio.

Conscientes del potencial de los murciélagos en la lucha biològica contra mosquitos y plagas, organizaremos un taller de construcción de refugios en Almassora. El próximo 02 de julio, a las 19:00, os esperamos en la Ermita de Sta. Quitèria (zona recreativa).

Al acabar los refugios haremos un seguimiento de los murciélagos de la zona, intentando descubrir qué especies hay.

Organizan: Ayuntamiento de Almassora y Limne

Nit de rates penades a Castelló
15/07/16

El proper 15 de juliol farem un taller de construcció de caixes refugi per a quiròpters a Castelló. Ens trobarem al Planetari del Grau de Castelló a les 19:00.

Explicarem com es fan les caixes, les acabarem d'arreglar per distribuir-les allà on faça falta potenciar la presència d'estos mamífers. En acabar, a poqueta nit, passejarem amb els detectors d'ultrasons per mirar de detectar les espècies de la zona.

Organitzen: Ajuntament de Castelló i Limne.

 

 
Noche de murciélagos en Castelló
15/07/16

El próximo 15 de julio haremos un taller de construcción de cajas refugio para quirópteros en Castelló. Nos encontraremos en el Planetari de El Grau de Castelló a las 19:00.

Explicaremos cómo se hacen las cajas, las acabaremos de arreglar para distribuirlas allá donde se requiera potenciar la presencia de estos mamíferos. Al acabar, cuando empiece a oscurecer, pasearemos con los detectores de ultrasonidos para intentar detectar las especies de la zona.

Organizan: Ajuntament de Castelló y Limne.

 
Nit de rates penades al Túria
22/07/16

El Parc Natural del Túria no podia quedar sense BatNight, així que el proper 22 de juliol, a les 19:00h vos esperem a l'àrea recreativa de Manises (al costat de la potabilitzadora).

Farem uns breu explicació del projecte de seguiment de quiròpters i després un recorregut amb els detectors a la mà, mirant de descobrir quines espècies de rates penades tenim a la zona i quins beneficis ens aporten. També explicarem com podem construir caixes niu i refugis. En farem alguns i en repartirem entre els assistents.

Porteu entrepa!

Organitzen: Fundació Limne y Grupo Aguas de Valencia.

Col·laboren: Parc Natural del Túria i ajuntaments de Manises i Paterna.

 
Noche de murciélagos enel Turia
22/07/16

El Parque Natural del Turia no podía quedar sin BatNight, así que el 22 de julio, a las 19:00h, os esperamos en el área recreativa de Manises (al lado de la potabilizadora).

Tras una breve explicación del proyecto de seguimiento de quirópteros y haremos un recorrido con los detectores a la mano, intentando descubrir qué especies de murciélagos tenemos en la zona y qué beneficios nos aportan. También explicaremos cómo construir cajas nido y refugios para estos mamíferos. Consntruiremos algunos y los repartiremos entre los asistentes.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Fundación Limne i Grupo Aguas de Valencia.

Colaboran: Parc Natural del Túria y ayuntamientos de Manises y Paterna.

line
Nova BatNight a Almassora
22/07/16

Nova oportunitat per conèixer les rates penades d'Almassora i construir un refugi.

El proper 22 de juliol organitzem una segona BatNight al passeig de Vora Riu (platja del Pla de la Torre). Vos esperem a les 19:00 per una nova jornada divulgativa sobre rates penades i el nostre projecte de seguiment. L'activitat es fa dins les Bat Night que s'organitzen durant l'estiu a diferents països europeus.

Explicarem com es munten i es protegixen de la intempèrie, arreglarem algunes i les deixarem preparades pel seu ús i, en acabar, a poqueta nit, passejarem amb els detectors d'ultrasons per mirar de detectar les espècies que poblen la zona.

Organitzen: Ajuntament d'Almassora i Limne

 
Nueva BatNight en Almassora
22/07/16

Nueva oportunidad para conocer a los murciélagos de Almassora y construirls un refugio.

El próximo 22 de julio os esperamos a las 19:00 en el passeig de Vora Riu (playa del Pla de la Torre) para una nueva jornada divulgativa sobre murciélagos y nuestro proyecto de seguimiento. La actividad se realiza en el marco de las Bat Night que se organizan durante el verano en diferentes países europeos.

Explicaremos cómo se montan y se protegen de la intemperie, arreglaremos algunas y las dejaremos listas para su uso y, al acabar, cuando empiece a caer la noche, pasearemos con los detectores de ultrasonidos para detectar qué especies encontramos en la zona.

Organizan: Ajuntament d'Almassora y Limne


Altres projectes en marxa / Otros proyectos en marcha
icon
Maig-Novembre
Seguiment de tortugues dos vegades per setmana. Moltes localicats i diferents tipus de tècniques. T'apuntes?
icon
Mayo-Noviembre
Seguimiento de galápagos dos veces por semana. Muchas localidades y diferentes tipos de técnicas. ¿Te apuntas?
Seguiment quiròpters
Juny-Octubre
Seguiment de rates penades. Vols fer-te càrrec d'una quadrícula? T'abellix acompanyar-nos en el seguiment de les nostres?
Vos esperem.
Seguiment quiròpters
Junio-Octubre
Seguimiento de murciélagos ¿Quieres hacer una cuadrícula o acompañarnos en el seguimiento de las nuestras? 
Os esperamos.
icon limne@limne.org
social media social media social media social media    
© 2016 - Fundació Limne
c. Quart 80 - 46008 València
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe