line
logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Juliol/Julio 2017
Properes activitats / Próximas actividades
Reforç d'helòfits al Túria
01/07/17

Actuarem al tram del Túria que separa Paterna de Manises, a la zona de la presa, on hem sol·licitat a la Confederació Hidrogràfica la retirada de les mates de canya per tal de restaurar el bosc de ribera.

El proper dia 01 de juliol plantarem alguns helòfits arran d'aigua, per estaabilitzar els marges i ajudar a la depuració de les aigües. A més també aprofitarem per vore si hi ha captures a les trampes de tortugues que tenim a la zona.

El punt de trobada serà l'àrea recreativa de Manises, a les 10:00.

Organitzen: Fundació Limne, Fundación Aguas de Valencia i Fundació Oceanogràfic.

 
Seguimiento peces en Alcoi
Refuerzo de helófitos
01/07/17

Actuaremos en el tramo del Turia que separa Paterna de Manises, en la zona de la presa, donde hemos solicitado a la Confederación Hidrográfica la retirada de las matas de caña para restaurar el bosque de ribera.

El próximo día 01 de julio plantaremos algunos helófitos junto al agua, para estabilizar los márgenes y ayudar en la depuración de las aguas. Además también aprovecharemos para hacer una revisar las trampas para galápagos que tenemos en la zona.

El punto de encuentro será el área recreativa de Manises, a las 10:00.

Organizan: Fundación Limne, Fundación Aguas de Valencia y Fundación Oceanogràfic.

Nit de rates penades a Muro
05/07/17

El proper 05 de juliol, a les 21:30h vos esperem a la Casa de Ferro de Muro d'Alcoi.

Farem uns breu explicació del projecte de seguiment de quiròpters i després un recorregut amb els detectors a la mà, mirant de descobrir quines espècies de rates penades tenim a la zona.

Porteu entrepa!

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament de Muro d'Alcoi.

 
Noche de murciélagos en Muro
05/07/17

El 05 de julio, a las 21:30h, os esperamos en la Casa de Ferro de Muro d'Alcoi.

Tras una breve explicación del proyecto de seguimiento de quirópteros haremos un recorrido con los detectores en la mano, intentando descubrir qué especies de murciélagos tenemos en la zona.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Muro d'Alcoi.

Nit de rates penades a Castelló
14/07/17

El proper 14 de juliol farem un taller de rates penades a Castelló. Ens trobarem al Parc geólogo José Royo (per la zona del llac) a les 21:30.

Explicarem el projecte de col·locació de caixes refugi que vam fer l'any passat i farem una ruta amb els detectors d'ultrasons per mirar de detectar les espècies de la zona.

Porteu entrepà!

Organitzen: Ajuntament de Castelló i Limne.

 
Noche de murciélagos en Castelló
14/07/17

El próximo 14 de julio haremos un taller de murciélagos en Castelló. Nos encontraremos en el Parc geólogo José Royo (por la zona del lago) a las 21:30.

Explicaremos el proyecto de colocación de cajas refugio que hicimos el año pasado y haremos una ruta con los detectores de ultrasonidos para tratar de detectar qué especies hay en la zona.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Ajuntament de Castelló y Limne.

 
BatNight al PN del Túria
15/07/17

Continuem les activitats al riu Túria i tornem a programar una sessió de voluntariat ambiental i ciència ciutadana.

Apropa't a l'àrea recreativa de Manises a les 20:00 i participa a la nostra BatNight.

Explicarem com es fan les caixes, les acabarem d'arreglar per distribuir-les allà on faça falta potenciar la presència d'estos mamífers. En acabar, a poqueta nit, passejarem amb els detectors d'ultrasons per mirar de detectar les espècies de la zona.

Vos convidarem a una "picaeta"!

Organitzen: Fundació Limne, Fundación Aguas de Valencia i Fundació Oceanogràfic.

 
BatNight en el PN del Turia
15/07/17

Continuamos las actividades en el río Turia y volvemos a programar una sesión de voluntariado ambiental y ciencia ciudadana.

Acércate al área recreativa de Manises a las 20:00 y participa en nuestra BatNight.

Explicaremos cómo se hacen las cajas, las acabaremos de arreglar para distribuirlas allá donde se requiera potenciar la presencia de estos mamíferos. Al acabar, cuando empiece a oscurecer, pasearemos con los detectores de ultrasonidos para intentar detectar las especies de la zona.

¡Os invitaremos a una "picaeta"!

Organizan: Fundación Limne, Fundación Aguas de Valencia y Fundación Oceanogràfic.

line
BatNight a Figueroles
21/07/17

El proper 21 de juliol Vos esperem a les 20:00 a la Casa de la Cultura de Figueroles per una nova jornada divulgativa sobre rates penades i el nostre projecte de seguiment. L'activitat es fa dins les Bat Night que s'organitzen durant l'estiu a diferents països europeus.

Explicarem com es munten les caixes refugi i com es protegixen de la intempèrie, en farem algunes i les deixarem preparades pel seu ús i, en acabar, a poqueta nit, passejarem amb els detectors d'ultrasons per mirar de detectar les espècies que poblen la zona.

L'Ajuntament convidarà a una "picaeta"!

Organitzen: Ajuntament de Figueroles i Limne

 
BatNight en Figueroles
21/07/17

El próximo 21 de julio os esperamos a las 20:00 en la Casa de la Cultura de Figueroles para una nueva jornada divulgativa sobre murciélagos y nuestro proyecto de seguimiento. La actividad se realiza en el marco de las Bat Night que se organizan durante el verano en diferentes países europeos.

Explicaremos cómo se montan y se protegen de la intemperie las cajas refugio, haremos algunas y las dejaremos listas para su uso y, al acabar, cuando empiece a caer la noche, pasearemos con los detectores de ultrasonidos para detectar qué especies encontramos en la zona.

¡El Ayuntamiento invitará a una "picaeta"!

Organizan: Ajuntament de Figueroles y Limne

line
BatNight a Borriana
22/07/17

Portem un any ple d'activitats al PNM del Clot de la Mare de Déu (Borriana): hem reforçat el seu bosc de ribera, portem a terme el seguiment de tortugues...

Vos proposem continuar coneixent este espai, però de manera nocturna. El proper 22 de juliol, a les 21:30, vos esperem a la Torre de la Mar per fer un seguiment de rates penades. Passejarem amb els detectors d'ultrasons a la mà per detectar quines són les espècies més comunes.

Porteu entrepà!

Organitzen: Limne i Ajuntament de Borriana

Patrocina: Ferrovial

 
BatNight en Borriana
22/07/17

Llevamos un año lleno de actividades en el PNM del Clot de la Mare de Déu (Borriana): hemos reforzado su bosque de ribera, llevamos a cabo el seguimiento de tortugas...

Os proponemos continuar conociendo este espacio, pero de manera nocturna. El próximo 22 de julio, a las 21:30, os esperamos en la Torre de la Mar para hacer un seguimiento de murciélagos. Pasearemos con los detectores de ultrasonidos en la mano para detectar qué especies son las más comunes en el PNM.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Limne y ayuntamiento de Borriana.

Patrocina: Ferrovial

line
BatNight a Torreblanca
28/07/17

Encetem un nou projecte de rates penades a Torreblanca, en col·laboració amb el Servici Provincial de Plagues de la Diputació de Castelló.

Vols afegir-te? El proper 28 de juliol, a les 20:00h vos esperem a l'Espai Natura de Torreblanca. Parlarem de rates penades, construirem refugis i després farem un seguiment amb detectors d'ultrasons per vore què trobem.

Porteu entrepà!

Organitzen: Fundació Limne, Diputació de Castelló i Ajuntament de Torreblanca.

 
Seguimiento peces en Alcoi
BatNight en Torreblanca
28/07/17

Iniciamos un nuevo proyecto de murciélagos en Torreblanca, en colaboración con el Servicio Provincial de Plagas de la Diputación de Castellón.

¿Quieres unirte? El próximo 28 de julio, a las 20:00h os esperamos en el Espai Natura de Torreblanca. Hablaremos de murciélagos, construiremos refugios y después haremos un seguimiento con detectores de ultrasonidos, para ver qué encontramos.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Fundación Limne, Diputació de Castelló y ayuntamiento de Torreblanca.


Altres projectes en marxa / Otros proyectos en marcha
icon
Maig-Novembre
Seguiment de tortugues dos vegades per setmana. Moltes localicats i diferents tipus de tècniques. T'apuntes?
icon
Mayo-Noviembre
Seguimiento de galápagos dos veces por semana. Muchas localidades y diferentes tipos de técnicas. ¿Te apuntas?
Seguiment quiròpters
Juny-Octubre
Seguiment de rates penades. Vols fer-te càrrec d'una quadrícula? T'abellix acompanyar-nos en el seguiment de les nostres?
Vos esperem.
Seguiment quiròpters
Junio-Octubre
Seguimiento de murciélagos ¿Quieres hacer una cuadrícula o acompañarnos en el seguimiento de las nuestras? 
Os esperamos.
icon limne@limne.org
social media social media social media social media    
© 2017 - Fundació Limne
c. Quart 80 - 46008 València
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe