logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Juliol / Julio 2018
Properes activitats / Próximas actividades
Nit de rates penades
06/07/18

El proper 06 de juliol, a les 21:00h vos esperem a la Casa de Ferro de Muro d'Alcoi.

Farem una breu explicació del projecte de seguiment de quiròpters i després un recorregut amb els detectors a la mà, mirant de descobrir quines espècies de rates penades tenim a la zona.

Porteu entrepa!

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament de Muro d'Alcoi.

Col·labora: Diputació d'Alacant.


Noche de murciélagos
06/07/18

El 06 de julio, a las 21:00h, os esperamos en la Casa de Ferro de Muro d'Alcoi.

Tras una breve explicación del proyecto de seguimiento de quirópteros haremos un recorrido con los detectores a la mano, intentando descubrir qué especies de murciélagos tenemos en la zona.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Muro d'Alcoi.

Colabora: Diputación de Alicante.

line
Nit de rates penades
13/07/18

Nova sessió del nostre projecte de seguiment de rates penades. Ens trobarem el proper dia 13 al CIN de Quart  de Poblet a les 21:00.

Farem una breu explicació i anirem de ruta amb els detectors d'ultrasons per mirar de detectar les espècies de la zona.

Porteu entrepà!

Organitzen: Ajuntament de Quart de Poblet i Limne.

 
Noche de murciélagos
13/07/18

Nueva sesión de nuestro proyecto de seguimiento de murciélagos. Nos encontraremos el día 13 en el CIN de Quart de Poblet a las 21:00.

Tras una breve explicación haremos una ruta con los detectores de ultrasonidos para tratar de detectar qué especies hay en la zona.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Ayuntamiento de Quart de Poblet y Limne.
line
Seguiment de tortugues
14/07/18

El proper 14 de juliol, a les 10:00h vos esperem a la plaça Porta del Sol de La Canyada (estació metro) per a conèixer millor les tortugues aquàtiques i vore com s'estudien.

Els voluntaris que vullguen participar poden vindre a esta jornada formativa o acompanyar-nos més avant durant les revisions de les trampes. Es faran dos revisions per setmana durant el temps que dura l'estudi.

Recordeu que el seguiment de tortugues també està en marxa i obert a la participació de voluntariat a moltes més localitats, des de mitjans de maig fins a novembre. Informa't!

Aprofitarem la jornada per fer un reg d'emergència a les arbustives que vam plantar a principis d'any.

Organitzen: Fundación Aguas de Valencia i Limne.
Col·labora: Parc Natural del Túria.


 
Seguimiento de tortugas
14/07/18

El 14 de julio, a las 10:00h, os esperamos en la plaza Porta del Sol de La Canyada (estación metro) para conocer mejor a las tortugas acuáticas y ver cómo se estudian.

Los voluntarios que quieran participar pueden venir a esta sesión formativa o acompañarnos más adelante en las revisiones de las trampas. Se harán dos revisiones por semana, durante el tiempo que dure el estudio.

Recordad que el seguimiento de galápagos también está en marcha y abierto a la participación de voluntariado en otras localidades, desde mediados de mayo hasta noviembre. ¡Infórmate!

Aprovecharemos la jornada para regar las arbustivas que plantamos a principios de año.

Organizan: Fundación Aguas de Valencia y Limne.
Colabora: Parc Natural del Túria.
line
Seguiment de llúdria
28/07/18
El projecte Llúdria és una iniciativa de la Fundació Aguas de Valencia que compta amb la col·laboració de la Fundació Limne i de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

El proper 28 de juliol, a les 10h, farem una sessió formativa del projecte al Saló de Plenaris de l'Ajuntament de Villalonga. Explicarem la metodologia i aprendrem a diferenciar els seus rastres (petjades, excrements) dels que deixen altres mamífers.

Vols aprendre a seguir els rastres de la llúdria i participar en este projecte de voluntariat ambiental i ciència ciutadana? Acosta't i suma't!
 
Seguimiento de nutria
28/07/18

El proyecto Nutria es una iniciativa de la Fundación Aguas de Valencia que cuenta con la colaboración de la Fundación Limne y de la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural.

El próximo 28 de julio, a las 10h, haremos una sesión formativa del proyecto en la Sala de Plenos del Ayuntamiento de Villalonga. Explicaremos la metodología y aprenderemos a diferenciar sus rastros (huellas, excrementos) de los que dejan otros mamíferos.

¿Quieres aprender a seguir a los rastros de la nutria y participar en este proyecto de voluntariado ambiental y ciencia ciudadana? Acércate y ¡súmate!


icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2018 - Fundació Limne
c. Quart 80 - 46008 València
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe