logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Juny / Junio 2018
Properes activitats / Próximas actividades
Inspecció de riu
09/06/18

Iniciem un projecte amb REE per millorar diverses àrees del riu Túria i, com a inici de projecte, vos convidem a fer una inspecció de riu, on analitzarem la qualitat química i biològica de les aigües.

El proper 09 de juny, a les 10:00, ens trobarem al Parc Fluvial del Túria, junt al Pou Radial (Manises) per apropar-nos al Túria, vore què viu dins les seues aigües i què ens diu de la qualitat del riu.

T'abellïx un matí de voluntariat ambiental i bon ambient? T'esperem a Manises!

Organitzen: REE i Limne


 
Inspección de río
09/06/18

Iniciamos un proyecto con REE para mejorar diversas áreas del río Turia y, como inicio de proyecto, os invitamos a hacer una inspección de río, donde analizaremos la calidad química y biológica de las aguas.

El próximo 09 de junio, a las 10:00, nos encontraremos en el Parque Fluvial del Turia, junto a Pozo Radial (Manises) para acercarnos al Turia, ver qué vive en sus aguas y qué nos cuenta de la calidad del río.

¿Te apuntas a una mañana de voluntariado ambiental? ¡Te esperamos en Manises!

Organizan: REE y Limne 

line
Seguiment de tortugues
10/06/18

Ja tenim ací una nova campanya de seguiment de tortugues autòctones i invasores, que portem a terme a diferents municipis de Castelló, València i Alacant.

El proper 10 de juny, a les 10:00h, tindràs ocasió de conèixer un poc més la problemàtica de les tortugues exòtiques i què fem per ajudar les espècies autòctones. Farem una sessió formativa al CIN de Quart  de Poblet, on parlarem dels projectes de seguiment i ensenyarem a diferenciar les espècies autòctones i invasores que poblen els nostres ecosistemes aquàtics. 

Organitzen: Ajuntament de Quart de Poblet i Limne.

 
Seguimiento de tortugas
10/06/18
Ya tenemos aquí una nueva campaña de seguimiento de tortugas autóctonas e invasoras, que llevamos a cabo en diferentes municipios de Castellón, Valencia y Alicante.

El próximo 10 de junio, a las 10: 00h, tendrás ocasión de conocer un poco más la problemática de las tortugas exóticas y qué hacemos para ayudar a las especies autóctonas. Haremos una sesión formativa en el CIN de Quart de Poblet, donde hablaremos de los proyectos de seguimiento y enseñaremos a diferenciar las especies autóctonas e invasoras que pueblan nuestros ecosistemas acuáticos.

Organizan: Ayuntamiento de Quart de Poblet y Limne.
line
Rates penades
15/06/18
Com ja sabeu, a Limne tenim un projecte de seguiment de rates penades anomenat SEQUI i, a més, des de fa molts anys el complementem amb construcció de refugis a diversos municipis i ciutats del nostre territori.

Ens agrada parlar de rates penades i del seu paper dins la biodiversitat urbana i, per això, el proper 15 de juny, a les 19h estarem a l'edifici ÀGORA d'Alcoi fent una conferència sobre els projectes que fem i com les estudiem.
 
Organitzen: ajuntament d'Alcoi i Limne
 
Murciélagos
15/06/18
Como ya sabéis, en Limne tenemos un proyecto de seguimiento de murciélagos llamado SEQUI y, además, desde hace muchos años lo complementamos con construcción de refugios en varios municipios y ciudades de nuestro territorio.

Nos gusta hablar de murciélagos y de su rol dentro de la biodiversidad urbana y, por ello, el próximo 15 de junio, a las 19h estaremos en el edificio ÁGORA de Alcoy haciendo una conferencia sobre los proyectos que hacemos y cómo las estudiamos.
 
Organizan: ayuntamiento de Alcoy y Limne
line
Mans al Riu!
16/06 i 17/06
El passat mes d'abril, més d'una trentena de municipis es sumaren a la campanya Mans al Riu, sumant 850 participants que arreplegaren vora 11 tones de residus.

Alguns municipis, com Ontinyent, Albaida, Torreblanca, Xest, La Pobla Llarga o Alcalalí no van poder sumar-se a la convocatòria i , per això, organitzem una nova jornada de neteja.

Properament publicarem a la web els detalls dels llocs de trobada de cada municipi, però si vols pots anar apuntant-te a participa@limne.org, on t'avançarem la informació.

Suma't a la nostra campanya anual de neteja!

Patrocina: Global Omnium i Proyecto Libera.
 
Seguimiento peces en Alcoi
Manos al Río!
16/06 y 17/06
El pasado mes de abril, más de una treintena de municipios se sumaron a la campaña Manos al Río, sumando 850 participantes que recogieron cerca de 11 toneladas de residuos.

Algunos municipios, como Ontinyent, Albaida, Torreblanca, Cheste, La Pobla Llarga o Alcalalí no pudieron sumarse a la convocatoria y, por ello, organizamos una nueva jornada de limpieza.

Próximamente publicaremos en la web los detalles de los lugares de encuentro de cada municipio, pero si quieres puedes ir apuntándote en participa@limne.org y te adelantaremos la información.

¡Súmate a nuestra campaña anual de limpieza!

Patrocina: Global Omnium y Proyecto Libera.
line
jornada formativa tortugues
Seguiment de tortugues
17/06/18

El proper 17 de juny, a les 10:00h vos esperem al passeig Ovidi Montllor d'Alcoi (al costat de l'escultura) per a conèixer millorles tortugues aquàtiques i vore com s'estudien.

Els voluntaris que vullguen participar poden vindre a esta jornada formativa o acompanyar-nos més avant durant les revisions de les trampes. Es faran dos revisions per setmana durant el temps que dura l'estudi.

Recordeu que el seguiment de tortugues també està en marxa i obert a la participació de voluntariat a moltes més localitats, des de mitjans de maig fins a novembre. Informa't!

Organitzen: Ajuntament d'Alcoi, AITEX i Limne.

 
jornada formativa galápagos
Seguimiento de tortugas
17/06/18

El 17 de junio, a las 10:00h, os esperamos en en el paseo Ovidi Montllor (al lado de la escultura) para conocer mejor a las tortugas acuáticas y ver cómo se estudian.

Los voluntarios que quieran participar pueden venir a esta sesión formativa o acompañarnos más adelante en las revisiones de las trampas. Se harán dos revisiones por semana, durante el tiempo que dure el estudio.

Recordad que el seguimiento de galápagos también está en marcha y abierto a la participación de voluntariado en otras localidades, desde mediados de mayo hasta noviembre. ¡Infórmate!

Organizan: Ayuntamiento de Alcoi, AITEX y Limne

line
Seguiment de tortugues
23/06/18

I del Serpis saltem al Clot de la Mare de Déu.

El proper 23 de juny, a les 10:00, ens aproparem a la Torre de la Mar de Borriana per explicar el  seguiment de tortugues que fem a la zona. Parlarem de tinença responsable i dels èxits assolits en este espai.

Aprendrem quines espècies poblen el Clot de la Mare de Déu i quines problemàtiques els hi genera la interacció amb els exemplars de tortugues exòtiques invasores.

T'animes a ser part d'este projecte de voluntariat i ciència ciutadana?

Organitzen: Limne i Ajuntament de Borriana.

 
Seguimiento de tortugas
23/06/18
I del Serpis saltamos al Clot de la Mare de Déu.

El próximo 23 de junio, a las 10:00, nos acercaremos a la Torre de la Mar de Borriana para explicar el seguimiento de tortugas que hacemos en la zona. Hablaremos de tenencia responsable y de los éxitos conseguidos en este enclave.

Aprenderemos qué especies pueblan el Clot de la Mare de Déu y qué problemáticas les genera la interacción con ejemplares de tortugas exóticas invasoras.

¿Te animas a ser parte de este proyecto de voluntariado y ciencia ciudadana?

Organizan: Limne y ayuntamiento de Borriana.

line
Nit de rates penades
29/06/18

El proper 29 de juny farem un taller de construcció de caixes refugi per a quiròpters al municipi d'Alcoi. Quedarem a La Glorieta a les 19:00.

Explicarem com es fan les caixes i en construirem algunes per distribuir-les allà on faça falta potenciar la presència d'estos mamífers. En acabar, a poqueta nit, passejarem amb els detectors d'ultrasons fent la ruta del Molinar, per mirar de detectar les espècies de la zona.

Organitzen: Ajuntament d'Alcoi i Limne

 
Noche de murciélagos
29/06/18

El próximo 29 de junio haremos un taller de construcción de cajas refugio para quirópteros en el municipio de Alcoi. Quedaremos en La Glorieta a las 19:00.

Explicaremos cómo se hacen las cajas y construiremos algunas para distribuirlas allá donde se requiera potenciar la presencia de estos mamíferos. Al acabar, cuando empiece a oscurecer, pasearemos por la ruta del Molinar con los detectores de ultrasonidos, para intentar detectar las especies de la zona.

Organizan: Ayuntamiento de Alcoi y Limne.

line
Seguiment de llúdria
30/06/18
El projecte Llúdria és una iniciativa de la Fundació Aguas de Valencia que compta amb la col·laboració de la Fundació Limne i de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

El proper 30 de juny, a les 10h, farem una sessió formativa del projecte a la Casa de la Cultura de L'Alqueria d'Asnar. Explicarem la metodologia i aprendrem a diferenciar els seus rastres (petjades, excrements) dels que deixen altres mamífers.

Vols aprendre a seguir els rastres de la llúdria i participar en este projecte de voluntariat ambiental i ciència ciutadana? Acosta't i suma't!
 
Seguimiento de nutria
30/06/18
El proyecto Nutria es una iniciativa de la Fundación Aguas de Valencia que cuenta con la colaboración de la Fundación Limne y de la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural.

El próximo 30 de junio, a las 10h, haremos una sesión formativa del proyecto en la Casa de la Cultura de L'Alqueria d'Asnar. Explicaremos la metodología y aprenderemos a diferenciar sus rastros (huellas, excrementos) de los que dejan otros mamíferos.

¿Quieres aprender a seguir a los rastros de la nutria y participar en este proyecto de voluntariado ambiental y ciencia ciudadana? Acércate y ¡súmate!
line
Rates penades i cata de vi
30/06/18
Iniciem un interessant projecte per fomentar la presència de rates penades en camps de vinya lliures de tractament químic, per vore si ajuden en el control de plagues.

La primera bodega en sumar-se al projecte ha estat Ferrer-Gallego et al, que elabora el vi Endemic.

Per donar-vos a conèixer millor el projecte i la bodega, organitzem una cata de vins, on els propietaris ens explicaran com elaboren el vi i el seu concepte de viticultura de conservació. La jornada també inclourà una sessió de construcció de refugis per a rates penades i una ruta nocturna amb detectors per vore quines espècies hi ha a la zona.

La jornada tindrà lloc el proper 30 de juny, a les 19h. Ens trobarem a  la plaça de l'Esglèsia de Jaraguas.

Organitzen: Bankia, Bodegas Ferrer-Gallego et al i Limne
 
Murciélagos y cata de vino
30/06/18
Iniciamos un interesante proyecto para fomentar la presencia de murciélagos en campos de viña libres de tratamiento químico, para ver si ayudan en el control de plagas.

La primera bodega en sumarse al proyecto ha sido Ferrer-Gallego et al, que elabora el vino Endemic.

Para daros a conocer mejor el proyecto y la bodega, organizamos una cata de vinos, donde los propietarios nos explicarán cómo elaboran el vino y su concepto de viticultura de conservación. La jornada también incluirá una sesión de construcción de refugios para murciélagos y una ruta nocturna con detectores para ver qué especies hay en la zona.

La jornada tendrá lugar el próximo 30 de junio, a las 19h. Nos encontraremos en la plaza de la Iglesia de Jaraguas.

Organizan: Bankia, Bodegas Ferrer-Gallego et al y Limne

icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2018 - Fundació Limne
c. Quart 80 - 46008 València
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe