logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Maig / Mayo 2018
Properes activitats / Próximas actividades
Inspecció de riu
19/05/18

Continuem les activitats al riu Túria i tornem a programar una sessió d'inspecció de riu, per valorar com evoluciona la qualitat del riu.

Apropa't a la plaça del Sol de La Canyada a les 10:00 i t'ensenyarem com fem les inspeccions de riu.

Vols vore què viu al riu? Vine i fica't les botes!

Organitzen: Fundació Limne, Fundación Aguas de Valencia i Fundació Oceanogràfic.

 
Inspección de río
19/05/18

Continuamos las actividades en el río Turia y volvemos a programar una sesión de inspección de río seguida de plantación de helófitos.

Acércate a la plaza del Sol de La Canyada a las 10:00 y te mostraremos cómo hacemos las inspecciones de río.

¿Quieres ver qué vive en el río? ¡Ven y ponte las botas!

Organizan: Fundación Limne, Fundación Aguas de Valencia y Fundación Oceanogràfic.

 

Dos vegades a l'any centenars de voluntaris s'acosten al riu o barranc del seu municipi i prenen mostres per analitzar la qualitat.

Estudien tres paràmetres químics, observen l'estat del bosc de ribera i analitzen la presència de bioindicadors.

Del 15/04 al 15/06 i del 15/09 al 15/11

Vols formar un grup d'inspecció? Contacta amb nosaltres! A més grups, més dades!

Aprofiteu també les activitats d'este mes, on mostrarem la metodologia a les persones que volen formar grup o a les que volen fer un recordatori i arreplegar els materials per les inspeccions d'enguany.

 
 

Dos veces al año centenares de voluntarios se acercan al río o barranco de su municipio y toman muestras para analizar la calidad.

Estudian tres parámetros químicos, observan el estado del bosque de ribera y analizan la presencia de bioindicadores.

Del 15/04 al 15/06 y del 15/09 al 15/11

¿Quieres formar un grupo de inspección? ¡Contacta con nosotros!

Aprovecha también las actividades de este mes: mostraremos la metodología a las personas que quieren formar grupo o las que quieren hacer un recordatorio y recoger los materiales para las inspecciones de este año.

line
Inspecció de riu
20/05/18

Estem en plena campanya d'inspecció de rius. Vols participar en este projecte de voluntariat ambiental, formant un nou grup d'inspectors? Estàs interessat en conèixer com analitzem la qualitat en base a indicadors químics i biològics?

El proper 20 de maig, a les 10:00h, tindràs ocasió de fer-ho. Ens trobarem al passeig Ovidi Montllor d'Alcoi (al costat de l'escultura) per fer una ruta pel riu i coneixer-lo millor.

Organitzen: Ajuntament d'Alcoi, AITEX i Limne.

 
Inspección de río
20/05/18

Estamos en plena campaña de inspección de ríos. ¿Quieres participar en este proyecto de voluntariado formando un nuevo grupo? ¿Estás interesado en conocer cómo analizamos la calidad en base a indicadores químicos y biológicos?

El próximo 20 de mayo, a las 10:00h, tendrás ocasión de hacerlo. Nos encontraremos en el passeig Ovidi Montllor de Alcoi (junto a la escultura) con ánimo de realizar una ruta por el río y conocerlo mejor.

Organizan: Ayuntamiento de Alcoi, AITEX y Limne

line
Seguiment de llúdria
26/05/18
El projecte Llúdria és una iniciativa de la Fundació Aguas de Valencia que compta amb la col·laboració de la Fundació Limne i de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

El proper 26 de maig, a les 10h, farem una sessió formativa del projecte al CIN Quart de Poblet. Explicarem la metodologia i aprendrem a diferenciar els seus rastres (petjades, excrements) dels que deixen altres mamífers.

Vols aprendre a seguir els rastres de la llúdria i participar en este projecte de voluntariat ambiental i ciència ciutadana? Acosta't i suma't!
 
Seguimiento de nutria
26/05/18
El proyecto Nutria es una iniciativa de la Fundación Aguas de Valencia que cuenta con la colaboración de la Fundación Limne y de la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural.

El próximo 26 de mayo, a las 10h, haremos una sesión formativa del proyecto al CIN Quart de Poblet. Explicaremos la metodología y aprenderemos a diferenciar sus rastros (huellas, excrementos) de los que dejan otros mamíferos.

¿Quieres aprender a seguir a los rastros de la nutria y participar en este proyecto de voluntariado ambiental y ciencia ciudadana? Acércate y ¡súmate!

icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2018 - Fundació Limne
c. Quart 80 - 46008 València
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe