logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Març / Marzo 2017
Properes activitats / Próximas actividades
jornada formativa tortugues
Les tortugues del Serpis
11/03/17

D'ací no res comença de nou la campanya de seguiment de tortugues!

Per anar obrint boca el proper dissabte, 11 de març, ens aproparem a Muro i farem una jornada per a conèixer millor les tortugues aquàtiques i vore com s'estudien.

Esta jornada s'engloba dins les Jornades de la Sostenibilitat de Muro i serà una oportunitat per parlar dels seguiments que es fan a la zona del Serpis i explicar com ho farem a Muro.

Els voluntaris que vullguen participar poden vindre a esta jornada formativa o acompanyar-nos més avant durant les revisions de les trampes. Es faran dos revisions per setmana durant el temps que dura l'estudi.

Recordeu que el seguiment de tortugues també està en marxa i obert a la participació de voluntariat a moltes més localitats, des de mitjans d'abril fins a novembre.

Ens trobarem a les 10:00 a la Font del Baladre.

Organitzen: Ajuntament de Muro i Limne

Col·labora: Centre de Conservació d'Espècies d'Aigua Dolça del Palmar.

 
jornada formativa galápagos
Galápagos del Serpis
11/03/17

¡Dentro de poco empieza de nuevo la campaña de seguimiento de tortugas!

Para ir abriendo boca el próximo sábado, 11 de marzo, nos acercaremos a Muro y haremos una jornada para conocer mejor a los galápagos y ver cómo se estudian.

Esta jornada se engloba dentro de las Jornadas de la Sostenibilidad de Muro y será una oportunidad para hablar de los seguimientos de la zona del Serpis y explicar cómo lo haremos en Muro.

Los voluntarios que quieran participar pueden venir a esta jornada formativa o acompañarnos más adelante durante las revisiones de las trampas.

Recordad que el seguimiento de tortugas también está en marcha y abierto al voluntariado en muchas más localidades, desde mediados de abril hasta noviembre.

Nos encontraremos a las 10:00 en la Font del Baladre.

Organizan: Ayuntamiento de Muro y Limne

Colabora: Centro de Conservación de Especies Dulceacuícolas del Palmar.

Plantació a Xaló
12/03/17

Continuem les plantacions a Xaló. El mes passat vam fer prou faena en este espai, però encara queda un tram de riu per reforçar amb vegetació autòctona.

Vos esperem el proper dia 12, a les 10:00, a l'Oficina de Turisme de Xaló per continuar conservant i millorant entre tots el riu Xaló (o Gorgos)

Apropeu-vos a conèixer este riu!

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament de Xaló.

Col·aboren: CHX i CIEF

 
Plantación en Xaló
12/03/17

Continuamos las plantaciones en Xaló. El mes pasado hicimos bastante trabajo en este espacio, pero aún queda un tramo de río para reforzar con vegetación autóctona.

Os esperamos el próximo día 12, a las 10:00, en la Oficina de Turismo de Xaló para continuar conservando y mejorando entre todos el río Xaló (o Gorgos).

¡Acercaos a conocer este río!

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Xaló.

Colaboran: CHJ y CIEF


icon limne@limne.org
social media social media social media social media    
© 2017 - Fundació Limne
c. Quart 80 - 46008 València
Tel. 635475706
www.limne.org
limne@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe