logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Novembre 2018
Properes activitats / Próximas actividades
line
Plantació al Millars
Plantació
03/11/18
Comencem època de plantacions amb un projecte que té per objectiu restaurar l'embassament de Bellús, on s'ajunten les aigües dels rius Albaida, Clariano i Micena.
L'embassament de Bellús té problemes de contaminació, ja que els rius que arriben a l'embassament, durant el seu recorregut, travessen àmplies zones industrials, donant com a resultat que la qualitat de les seues aigües siga roïna, provocant una eutrofització.

Vos convidem a participar en este nou projecte. Vos esperem el proper dia 3 de novembre, a les 10h, al Convent de la Sagrada Família de Montaverner.

Organitzen: Bankia i la Fundació Limne
Col·labora: CHJ i ajuntaments de Montaverner i Alfarrasí.
 
Plantación
03/11/18
Empezamos época de plantaciones con un proyecto que tiene por objetivo restaurar el embalse de Bellús, donde confluyen las aguas de los ríos Albaida, Clariano y Micena.
El embalse de Bellús tiene problemas de contaminación, ya que los ríos que llegan al embalse, durante su recorrido, atraviesan amplias zonas industriales, dando como resultado que la calidad de sus aguas sea mala, provocando una eutrofización.

Os invitamos a participar en este nuevo proyecto. Os esperamos el próximo día 3 de noviembre, a las 10h, en el Convent de la Sagrada Família de Montaverner.

Organizan: Bankia y la Fundación Limne
Colabora: CHJ y ayuntamientos de  Montaverner i Alfarrasí.
line
Rates penades i cata de vi
10/11/18
Tenim un interessant projecte per fomentar la presència de rates penades en camps de vinya lliures de tractament químic, per vore si ajuden en el control de plagues. La primera bodega en sumar-se al projecte ha estat Ferrer-Gallego et al, que elabora el vi Endemic. 

Per donar-vos a conèixer millor el projecte i la bodega, organitzem una nova cata de vins, on els propietaris ens explicaran com elaboren el vi i el seu concepte de viticultura de conservació. La jornada també inclourà una sessió de construcció de refugis per a rates penades i tallers infantils. La jornada tindrà lloc el proper 10 de novembre, a les 12h. Ens trobarem a  la plaça de l'Esglèsia de Jaraguas.

Organitzen: Bankia, Bodegas Ferrer-Gallego et al i Limne
 
Seguimiento peces en Alcoi
Murciélagos y cata de vino
10/11/18
Tenemos un interesante proyecto para fomentar la presencia de murciélagos en campos de viña libres de tratamiento químico, para ver si ayudan en el control de plagas. La primera bodega en sumarse al proyecto ha sido Ferrer-Gallego et al, que elabora el vino Endemic.

Para daros a conocer mejor el proyecto y la bodega, organizamos una nueva cata de vinos, donde los propietarios nos explicarán cómo elaboran el vino y su concepto de viticultura de conservación. La jornada también incluirá una sesión de construcción de refugios para murciélagos y talleres infantiles. La jornada tendrá lugar el próximo 10 de noviembre, a las 12h. Nos encontraremos en la plaza de la Iglesia de Jaraguas.

Organizan: Bankia, Bodegas Ferrer-Gallego et al y Limne
line
Seguiment de llúdria
11/11/18
El projecte Llúdria és una iniciativa de la Fundació Aguas de Valencia que compta amb la col·laboració de la Fundació Limne i de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

El proper 11 de novembre, a les 11h, farem una sessió formativa del projecte al Centre d'Informació del Parc Natural del Túria (CV-50 km 87,200 - Pont de la Barca, Vilamarxant). Explicarem la metodologia i aprendrem a diferenciar els seus rastres (petjades, excrements) dels que deixen altres mamífers. La jornada inclourà una conferència pels interessats a formar part del projecte i un taller pels més menuts.
 
Seguimiento de nutria
11/11/18
El proyecto Nutria es una iniciativa de la Fundación Aguas de Valencia que cuenta con la colaboración de la Fundación Limne y de la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural.

El próximo 11 de noviembre, a las 11h, haremos una sesión formativa del proyecto en el Centro de Información del Parque Natural del Turia (CV-50 km 87,200 - Pont de la Barca, Vilamarxant). Explicaremos la metodología y aprenderemos a diferenciar sus rastros (huellas, excrementos) de los que dejan otros mamíferos. La jornada incluye una conferencia para los interesados en formar parte del proyecto y talleres infantiles.
line
Plantació
17/11/18
El proper dia 17 de novembre plantarem espècies autòctones de ribera al riu Túria. Actuarem al tram que passa per La Canyada (Paterna).

Quedarem a l'estació de Metro La Canyada (plaça Porta del Sol) a les 10:00 i ens desplaçarem fins el punt d'actuació a peu/bicicleta.

Organitzen: Fundació Limne, Fundación Aguas de Valencia i Fundació Oceanogràfic.

Col·labora: Parc Natural del Túria  i CIEF.
 
Seguimiento peces en Alcoi
Plantación
17/11/18
El próximo día 17 de noviembre plantaremos especies autóctonas de ribera en el río Turia. Actuaremos en el tramo que pasa por La Canyada (Paterna).

Quedaremos en la estación de Metro La Canyada (plaza Porta del Sol) a las 10:00 y nos desplazaremos hasta el punto de actuación a pie/bicicleta.

Organizan: Fundación Limne, Fundación Aguas de Valencia y Fundación Oceanogràfic.

Colabora: Parque Natural del Turia  i CIEF.
line
Plantació a Xaló
Plantació
18/11/18
El proper 18 de novembre vos convidem a participar a una plantació d’espècies autòctones de ribera a Alcoi. 

Ens trobarem a les 10h al passeig Ovidi Montllor d'Alcoi (al costat de l'escultura) per millorar el riu i coneixer-lo millor.

Organitzen: Ajuntament d'Alcoi, AITEX i Limne.

Col·labora: CIEF.

 
Plantación en Xaló
Plantación
18/11/18
El próximo 18 de noviembre os invitamos a participar en una plantación de especies autóctonas de ribera en Alcoi. 

Nos encontraremos a las 10h en el passeig Ovidi Montllor de Alcoi (junto a la escultura) con ánimo de mejorar el río y conocerlo mejor.

Organizan: Ayuntamiento de Alcoi, AITEX y Limne

Colabora: CIEF.
line
Plantació
18/11/18
Continuem el projecte de l'embassament de Bellús amb una nova jornada de plantació d'espècies autòctones de ribera.

Si us animeu us esperem el proper dia 18 de novembre, a les 10h, al Convent de la Sagrada Família de Montaverner.

Organitzen: Bankia i la Fundació Limne
Col·labora: CHJ i ajuntaments de Montaverner i Alfarrasí.

 
Seguimiento peces en Alcoi
Plantación
18/11/18
Continuamos el proyecto del embalse de Bellús con una nueva jornada de plantación de especies autóctonas de ribera.

Os invitamos a participar en este nuevo proyecto. Si os animáis os esperamos el próximo día 18 de noviembre, a las 10h, en el Convent de la Sagrada Família de Montaverner.

Organizan: Bankia y la Fundación Limne
Colabora: CHJ y ayuntamientos de  Montaverner i Alfarrasí.
line
Jornada de plantació a Xaló
Plantació
24/11/18
El proper 24 de novembre vos convidem a participar a una plantació d’espècies autòctones de ribera al Clot de la Mare de Déu de Borriana. La Fundació Limne i l'Ajuntament vos proposem reforçar la comunitat vegetal d'este Paratge Natural Municipal.

Ens trobarem a la Praderia del Clot a les 10:00.

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament de Borriana.

Col·labora: Diputació de Castelló i CIEF

 
Plantación en Canals
Plantación
24/11/18

El próximo 24 de noviembre os invitamos a participar en una plantación de especies autóctonas de ribera en el Clot de la Mare de Déu de Borriana. La Fundación Limne y el Ayuntamiento os proponemos reforzar la comunidad vegetal de este Paraje Natural Municipal.

Nos encontraremos en la Pradera del Clot  a las 10:00.

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Borriana.

Colabora: Diputació de Castelló y CIEF


icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2018 - Fundació Limne
c. Pintor Ribera, 2A - 46192 Quart de Poblet (VAL)
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe