logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Novembre / Noviembre 2019
Properes activitats / Próximas actividades
Seguiment de llúdria
24/11/19
El projecte Llúdria és una iniciativa de la Fundació Aguas de Valencia que compta amb la col·laboració de la Fundació Limne i de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

El proper 24 de novembre, a les 10h, farem una sessió formativa del projecte al Centre Polifuncional del Grao de Borriana (c. Mestre Rodrigo, 4). Explicarem la metodologia i aprendrem a diferenciar els seus rastres (petjades, excrements) dels que deixen altres mamífers.

Vols aprendre a seguir els rastres de la llúdria i participar en este projecte de voluntariat ambiental i ciència ciutadana? Acosta't i suma't!

Col·labora: Ajuntament de Borriana.

 

 
Seguimiento de nutria
24/11/19
El proyecto Nutria es una iniciativa de la Fundación Aguas de Valencia que cuenta con la colaboración de la Fundación Limne y de la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural.

El próximo 24 de noviembre, a las 10h, haremos una sesión formativa del proyecto en el Centro Polifuncional del Grao de Borriana (c. Mestre Rodrigo, 4). Explicaremos la metodología y aprenderemos a diferenciar sus rastros (huellas, excrementos) de los que dejan otros mamíferos.

¿Quieres aprender a seguir a los rastros de la nutria y participar en este proyecto de voluntariado ambiental y ciencia ciudadana? Acércate y ¡súmate!

Colabora: Ajuntament de Borriana.

icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2019 - Fundació Limne
c. Pintor Ribera, 2A - 46192 Quart de Poblet (VAL)
Tel. 654076533
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe