logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Octubre 2013
Properes activitats / Próximas actividades
line
jornada per a conèixer les tortugues del Serpis
Les tortugues del Serpis
05/10/13

Una nova localitat es suma al seguiment de tortugues! Este mes d'octubre comencem un nou punt d'estudi a L'Alqueria d'Asnar.

El proper 05 d'octubre, a les 10 h, t'esperem a la Font de la Pedra de l'Alqueria d'Asnar (davant el Cementeri) per conèixer quines tortugues tenim a la zona. Durant la jornada s'aprofitarà per formar a tots aquells que vullguen adquirir el compromís de col·laborar amb el seguiment de tortugues del Serpis.

Vos recordem que, des de Limne, fem el seguiment de tortugues obert al voluntariat dins el Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars, el riu Cànyoles al seu pas per Canals i a l'Estany de Nules. A més, també s'ha fet un seguiment a l'Hort de Miralles a través de Marta, 'una de les nostres alumnes en pràctiques.

T'animes tu també a conèixer les tortugues aquàtiques? Anima't i vine a la jornada de l'Alqueria d'Asnar!

Col·laboren: Ajuntament de l'Alqueria d'Asnar i Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient a través del LIFE Trachemys

 
jornada para conocer las tortugas del Serpis
Los galápagos del Serpis
05/10/13

¡Una nueva localidad se suma al seguimiento de galápagos! Este mes de octubre empezamos un nuevo punto de estudio en L'Alqueria d'Asnar.

El 05 de octubre, a las 10 h, te esperamos en la Font de la Pedra de l'Alqueria d'Asnar (delante del cementerio) para conocer qué tortugas tenemos en la zona. Durante la jornada se aprovechará para formar a todos aquellos que quieran adquirir el compromiso de colaborar con el seguimiento de tortugas del Serpis.

Os recordamos que, desde Limne, hacemos el seguimiento de tortugas abierto al voluntariado en el Paisaje Protegido de la Desembocadura del riu Mijares, el río Cáñoles a su paso por Canals y en el Estany de Nules. Además, también se ha realizado en el Hort de Miralles a través de Marta, una de nuestras alumnas en prácticas.

¿Te animas tu también a conocer a estos quelonios? ¡Anímate y ven a la jornada de l'Alqueria d'Asnar!

Colaboran: Ayuntamiento de l'Alqueria d'Asnar y Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient a través del LIFE Trachemys

 

shop now shop now
line
Neteja del riu Millars
Jornada de neteja (riu Millars)
20/10/13

El proper 05 d'octubre, a les 10 h, t'esperem a la Depuradora d'Almassora per una nova activitat del projecte de custòdia que portem a la zona amb el suport de BP Oil España.
En este cas es tractarà d'una jornada de retirada dels residus sòlids urbans que es troben a la zona.

Organitzen: Limne i BP Oil España

Col·laboren: Consorci del riu Millars, Ajuntament de Burriana i Ajuntament d'Almassora

Atenció: esta activitat es mou al dia 20/10/13

 
Jornada limpieza Mijares
Jornada de limpieza (río Mijares)
20/10/13

El próximo 05 de octubre, a las 10 h, te esperamos en la Depuradora de Almassora para una nueva actividad del proyecto de custodia que llevamos a cabo en la zona con el apoyo de BP Oil España.
En este caso se tratará de una jornada de retirada de los residuos sólidos urbanos que se encuentran en la zona.

Organiza: Limne y BP Oil España

Colaboran: Consorci del riu Millars, Ayuntamiento de Burriana y Ayuntamiento de Almassora

Atención: esta actividad se mueve al día 20/10/13

shop now shop now
line
jornada d'eliminació d'Arundo donax a Chulilla
Eliminació de canyes a Chulilla i inspecció del riu
19/10/13

El proper 19 de octubre, a les 10:00, ens trobarem a l'aparcament Peña Mosent de Chulilla (Valencia) per apropar-nos al seu espectacular riu, fer una inspecció del seu estat de qualitat i continuar amb la lluita contra la canya Arundo donax queportem a terme en este municipi.

Organitzen: Ajuntament de Chulilla i Limne

Col·labora: Xarxa Panamu

 
jornada de eliminación de Arundo donax en Chulilla
Eliminación de cañas en Chulilla e inspección
19/10/13

El próximo 19 de octubre, a las 10:00, nos encontraremos en el aparcamiento Peña Mosent de Chulilla (Valencia) para acercarnos a su espectacular río, hacer una inspección de su estado de calidad y continuar con la lucha contra la caña Arundo donax que llevamos a cabo en este municipio.

Organizan: Ayuntamiento de Chulilla y Limne.

Col·labora: Red Panamu

shop now
line
Jornada formativa del Projecte Rius
Jornada formativa Projecte Rius
19/10/13

Estem en plena campanya d'inspecció de rius. Vols participar en este projecte de voluntariat ambiental, formant un nou grup d'inspectors? Estàs interessat en conèixer com analitzem la qualitat en base a indicadors químics i biològics?

Ja tens grup però tens dubtes idenficant macroinvertebrats o macròfits?

Si és el cas, vos esperem el proper 19 d'octubre a les 09:00 al Jardí Botànic. Farem una breu introducció teòrica i després ens desplaçarem al riu Túria per a fer una pràctica al camp.

Places limitades.

Amb la col·laboració de: Fundación Biodiversidad i Jardí Botànic de la Universitat de València.

 
Jornada formativa del Proyecto Ríos
Jornada formativa Proyecto Ríos
19/10/13

Estamos en plena campaña de inspección de ríos. ¿Quieres participar en este proyecto de voluntariado formando un nuevo grupo? ¿Estás interesado en conocer cómo analizamos la calidad en base a indicadores químicos y biológicos?

¿Ya tienes un grupo pero tienes dudas identificando macroinvertebrados o macrófitos?

Si es el caso, os esperamos el próximo 19 de octubre a las 09:00 en el Jardí Botánico. Haremos una breve introducción teórica y después nos desplazaremos al río Turia para hacer una práctica en el campo.

Plazas limitadas.

Con la colaboración de: Fundación Biodiversidad y Jardín Botánico de la Universidad de Valencia.

shop now shop now
line

Seguiment de mamífers i qualitat de l'aigua

20/10/13

A vegades no els veiem, però els seus rastres revelen la seua presència. T'abellix vore com s'identifiquen mamífers a través de petjades, excrements i altres senyals?

El 20 d'octubre farem un seguiment de mamífers. Quedarem a l'aparcament de la font de Los Cloticos (Bejís).

També aprofitarem per valorar l'estat de qualitat de les aigües de la subconca del Palància.

Organitzen: Ajuntament de Bejis i Fundació Limne i Limne

Col·labora: Diputació de Castelló i Conselleria d'Infraeestructures, Territori i Medi Ambient

 
Seguimiento de mamíferos y calidad del agua
20/10/13

A veces no los vemos, pero sus rastros revelan su presencia. ¿Te apetece ver cómo se identifican mamíferos a través de huellas, excrementos y otras señales?

El 20 de octubre haremos un seguimiento de mamíferos. Quedaremos en el aparcamiento de la fuente de Los Cloticos (Bejís).

También aprovecharemos para valorar el estado de calidad de las aguas de la subcuenca del Palancia.

Organizan: Ajuntament de Bejis i Fundació Limne i Limne

Colabora: Diputació de Castelló y Conselleria d'Infraeestructures, Territori i Medi Ambient

shop now shop now
line
Invasores Arundo donax Quart
Eliminació de canyes i col·locació de caixes niu
20/10/13

La canya Arundo donax és una de les espècies invasores més perilloses que tenim. El proper 20/10, a les 10 h ens trobarem a l'ajuntament de Quart de Poblet per explicar i posar en pràctica les tècniques d'eradicació manual.

Durant la jornada també es col·locaran caixes niu.

Col·labora: Ajuntament de Quart de Poblet.

 
product
Eliminación de cañas y colocación de cajas nido
20/10/13

La caña Arundo donax es una de las especies invasoras más peligrosas que tenemos. El próximo 20/10, a les 10 h nos encontraremos en el ayuntamiento de Quart de Poblet para explicar y poner en práctica las técnicas de erradicación manual.

Durante la jornada también se colocarán cajas nido.

Colabora: Ayuntamiento de Quart de Poble

shop now shop now
Mans al Riu!

El proper 26 d'octubre farem el Mans al Riu, jornada coordinada de neteja de rius que es portarà a terme als municipis de: Alboraya, Alcàsser, Alcoi, Betxí, Canals, Chulilla, Enguídanos, Olba, Paterna, Quart de Poblet, Riba-roja del Túria, Sueca, Vilallonga i Vila-Real, que es sumen als 7 municipis de l'Alt Millars que celebraren la campanya durant l'estiu.

Els resultats durant la campanya de 2012 van ser molt bons: s'eliminaren 4 tones de residus sòlids dels nostres rius!

Enguany ho podem superar! L'esforç val la pena! Entra a la web per apuntar-te a una de les poblacions [link] o ajuda'ns a difondre la jornada.

¡Manos al Río!

El próximo 26 de octubre tiene lugar una nueva jornada coordinada de limpieza de ríos que se llevará a cabo en: Alboraya, Alcàsser, Alcoi, Betxí, Canals, Chulilla, Enguídanos, Olba, Paterna, Quart de Poblet, Riba-roja del Turia, Sueca, Villalonga y Vila-Real, que se suman a los 7 municipios del Alto Mijares que celebraron la campaña durante el verano.

Los resultados durante la campaña de 2012 fueron muy buenos: ¡se eliminaron 4 toneladas de residuos sólidos de nuestros ríos!

¡Podemos superarlo! ¡El esfuerzo vale la pena! Entra a la web para apuntarte a una de las poblaciones [link] o ayúdanos a difundir la jornada.

La Fundació Limne i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer organitzem el curs "Gestión compartida del Domini Públic Hidràulic: custòdia fluvial" que tindrà 24 hores teòriques (a realitzar els dies 22, 24, 29 i 31 d'octubre) i 12 hores pràctiques (5 i 7 de novembre). En finalitzar el curs s'entregarà Certificat emés per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i la Fundació Limne. Més info [ací].
--
La Fundación Limne y la Confederación Hidrográfica del Júcar organizamos el curso "Gestión compartida del Dominio Público Hidráulico: custodia fluvial" que tendrá 24 horas teóricas (a realizar los días 22, 24, 29 y 31 de octubre) y 12 horas prácticas (5 y 7 de noviembre). Al finalizar el curso se entregará Certificado emitido por la Confederación Hidrográfica del Júcar y la Fundación Limne. Más info [aquí].

Altres projectes en marxa / Otros proyectos en marcha
Projecte Rius
15/09-15/11
Seguiment de la qualitat dels rius.
Tria un tram i pren dades de la qualitat química i biològica.
Proyecto Rios
15/09-15/11
Seguimiento de la calidad del río. Selecciona un tramo y toma datos de la calidad química y biológica.
Seguiment Tortugues
Fins 31/10
Seguiment setmanal de les tortugues de la desembocadura del riu Millars, l'Estany de Nules, el riu Cànyoles a Canals i el Serpis en L'Alqueria d'Asnar. T'abellix vindre amb nosaltres?
SEguimiento tortugas
Hasta 31/10
Seguimiento semanal de las tortugas de la desembocadura del río Mijares, del Estany de Nules, del río Cáñoles en Canals y el Serpis en L'Alqueria d'Asnar. ¿Te apetece venir con nosotros?
Seguiment quiròpters
Juny-Octubre
Seguiment de rates penades. Vols fer-te càrrec d'una quadrícula? T'abellix acompanyar-nos en el seguiment de les nostres? Vos esperem.
Seguimiento quirópteros
Junio-Octubre
Seguimiento de murciélagos. ¿Quieres hacer una cuadrícula o acompañarnos en el seguimiento de las nuestras? Os esperamos.
icon limne@limne.org
social media social media social media social media    
© 2013 - Fundació Limne
c. Quart 80 - 46008 València
Tel. 635475706
www.limne.org
limne@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe