logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Octubre 2019
Properes activitats / Próximas actividades
Inspecció de riu
26/10/19

Estem en plena campanya d'inspecció de rius. Vols participar en este projecte de voluntariat ambiental, formant un nou grup d'inspectors? Estàs interessat en conèixer com analitzem la qualitat en base a indicadors químics i biològics?

El proper 26 de octubre, a les 10:00h, tindràs ocasió de fer-ho. Ens trobarem al Centre d'Interpretació de la Natura de Quart de Poblet per acostar-nos al Túria i coneixer-lo millor.

Organitzen: Ajuntament de Quart de Poblet, Fundació Limne i Fundación Aguas de Valencia. 

 
Inspección de río
26/10/19

Estamos en plena campaña de inspección de ríos. ¿Quieres participar en este proyecto de voluntariado formando un nuevo grupo? ¿Estás interesado en conocer cómo analizamos la calidad en base a indicadores químicos y biológicos?

El próximo 26 de octubre, a las 10:00h, tendrás ocasión de hacerlo. Nos encontraremos en el en el Centro de Interpretación de la Naturaleza de Quart de Poblet para acercarnos al Turia  y  conocerlo mejor.

Organizan: Ayuntamiento de Quart de Poblet, Fundación Limne y Fundación Aguas de Valencia. 

line
Plantem a l'embassament
27/10/19
Comencem l'època de les plantacions amb un projecte que té per objectiu restaurar l'embassament de Bellús, on s'ajunten les aigües dels rius Albaida, Clariano i Micena.
L'embassament de Bellús té problemes de contaminació, ja que els rius que arriben a l'embassament, durant el seu recorregut, travessen àmplies zones industrials, donant com a resultat que la qualitat de les seues aigües siga roïna, provocant una eutrofització.

Per millorar l'espai tenim programades diverses plantacions. Vos esperem el proper dia 27 d'octubre, a les 10h, al Convent de la Sagrada Família de Montaverner.

Organitzen: Bankia i la Fundació Limne
Col·labora: CHJ i ajuntaments de Montaverner i Alfarrasí.
 
Seguimiento peces en Alcoi
Plantamos en el embalse
27/10/19
Retomamos las plantaciones con el proyecto que tiene por objetivo restaurar el embalse de Bellús, donde confluyen las aguas de los ríos Albaida, Clariano y Micena.
El embalse de Bellús tiene problemas de contaminación, ya que los ríos que llegan al embalse, durante su recorrido, atraviesan amplias zonas industriales, dando como resultado que la calidad de sus aguas sea mala, provocando una eutrofización.

Para mejorar la zona  hemos programado diversas plantaciones. Os esperamos el próximo día 27 de octubre, a las 10h, en el Convent de la Sagrada Família de Montaverner.

Organizan: Bankia y la Fundación Limne
Colabora: CHJ y ayuntamientos de  Montaverner i Alfarrasí.

icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2019 - Fundació Limne
c. Pintor Ribera, 2A - 46192 Quart de Poblet (VAL)
Tel. 654076533
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe