logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Setembre / Septiembre 2018
Properes activitats / Próximas actividades
Dia de les accions mediambientals
16/09/18

Limne torna a col·laborar enguany amb el Dia de les Accions Ambientals de DECATHLON, una jornada gratuïta de voluntariat ambiental en què participaran els 136 centres de Decathlon i que es costejarà amb els guanys derivats de la venda de bosses de plàstic i paper de regal.

Nosaltres coordinarem activitats d'inspecció de rius, retirada de invasoras, plantación de helófitos, neteja d'espais naturals i seguiment de tortugues als establiments d'Alacant, Carcaixent, Castelló/Onda, Concentaina,  Elx, Finestrat, Gandia,Vinarós i Xàtiva.

Estes accions es portaran a terme el cap de setmana del 16 de setembre i podeu apuntar-vos directament als centres DECATHLON o a través nostre.

Promou: DECATHLON.

Col·laboren: Limne i administracions locals.


Día de las acciones medioambientales
16/09/18

Limne vuelve a colaborar este año con el Día de las Acciones Ambientales de DECATHLON, una jornada gratuita de voluntariado ambiental en el que participarán los 136 centros de Decathlon y que se costeará con las ganancias derivadas de la venta de bolsas de plástico y papel de regalo.

Nosotros coordinar actividades de inspección de ríos, retirada de invasoras, plantación de helófitos, limpieza de espacios naturales y seguimiento de tortugas en los establecimientos de Alacant, Carcaixent, Castelló/Onda, Concentaina,  Elx, Finestrat, Gandia,Vinarós y Xàtiva.

Estas acciones se llevarán a cabo el fin de semana del 16 de septiembre y podéis apuntaros directamente en el centro DECATHLON o a través nuestro.

Promueve: DECATHLON.

Colaboran: Limne y administraciones locales.

line
Inspecció de riu
23/09/18
Estem en plena campanya d'inspecció de rius. Vols participar en este projecte de voluntariat ambiental, formant un nou grup d'inspectors? Estàs interessat en conèixer com analitzem la qualitat en base a indicadors químics i biològics?

El proper 23 de setembre, a les 10:00, ens aproparem a la 
Torre de la Mar de Borriana per ficar-nos les botes d'aigua i escodrinyar les aigües del Paratge Natural Municipal del Clot de la Mare de Déu..

Organitzen: Limne i Ajuntament de Borriana

Col·labora: Diputació de Castelló.
 
Inspección de río
23/09/18

Estamos en plena campaña de inspección de ríos. ¿Quieres participar en este proyecto de voluntariado formando un nuevo grupo? ¿Estás interesado en conocer cómo analizamos la calidad en base a indicadores químicos y biológicos?

El próximo 23 de septiembre, a las 10:00, nos acercaremos a la Torre de la Mar de Borriana para ponernos las botas de agua e investigar las aguas del Paraje Natural Municipal del Clot de la Mare de Déu.

Organizan: Limne y ayuntamiento de Borriana.

Colabora: Diputació de Castelló.

line
BatNight a La Canyada
28/09/18

El proper 28 de setembre, a les 20:00h vos esperem a la plaça Porta del Sol de La Canyada (estació metro) per a conèixer millor les rates penades de la zona i vore com s'estudien.

Farem uns breu explicació del projecte de seguiment de quiròpters i després un recorregut amb els detectors a la mà, mirant de descobrir quines espècies de rates penades tenim a la zona.

La durada de l'activitat dependrà de la presència de rates penades. Vos recomanem portar entrepà i frontal. 

Organitzen: Fundació Limne i Global Omnium.

 
BatNight en La Canyada
28/09/18

El 28 de septiembre, a las 20:00h, os esperamos en la plaza Porta del Sol de La Canyada (estación metro) para conocer mejor a los murciélagos de la zona y ver cómo se estudian.

Tras una breve explicación del proyecto de seguimiento de quirópteros haremos un recorrido con los detectores en la mano, intentando descubrir qué especies de murciélagos tenemos en la zona.

La duración de la actividad dependerá de la presencia de murciélagos. Os recomendamos traer frontal y bocadillo.

Organizan: Fundación Limne y Global Omnium.

line
Tortugues + helòfits
29/09/18

Continuem les activitats al PNM de la Font del Baladre (Muro) proposant-vos reforçar la franja d'helòfits a la parcel·la on la Confederació Hidrogràfica ens ha retirat les canyes.

A banda, ficarem en marxa un nou punt de seguiment de tortugues, on apuntarem les dades biomètriques de les captures, alliberant i marcant les autòctones i retirant les invasores.

Vols vore d'aprop com ho fem? El proper 29 de setembre, a les 10:00h vos esperem a la Font del Baladre de Muro d'Alcoi (Alacant).

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament de Muro d'Alcoi.

Col·labora: Diputació d'Alacant.

 
Galápagos + helófitos
29/09/18

Continuamos las actividades al PNM de la Font del Baladre (Muro) proponiéndoos reforzar la franja de helófitos en la parcela donde la Confederación  ha retirado las cañas.

Además, pondremos en marcha un nuevo punto de seguimiento de tortugas, donde apuntaremos los datos biométricos de las capturas, liberando y marcando las autóctonas y retirando las invasoras.

Quieres ver de cerca como lo hacemos? El próximo 29 de septiembre, a las 10: 00h os esperamos en la Font del Baladre de Muro de Alcoi (Alicante).

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Muro d'Alcoi. Colabora: Diputació d'Alacant.


icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2018 - Fundació Limne
c. Pintor Ribera, 2A - 46192 Quart de Poblet (VAL)
Tel. 635475706
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe