logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Setembre / Septiembre 2014
Properes activitats / Próximas actividades
line
Els amfibis de Chulilla
05/09/14

El proper 05 de setembre, a les 18:30, quedem a l'aparcament La Peña Mosen de Chulilla (València), per apropar-nos al seu espectacular riu i aprendre més coses sobre els amfibis.

De la mà d'un expert coneixerem com s'estudien els amfibis. Identificarem espècies i parlarem de la seua conservació.

Organitzen: Ajuntament de Chulilla i Limne.

Col·labora: Servicios y Suministros Municipales de Chulilla, SL

 
Los anfibios de Chulilla
05/09/14

El próximo 05 de septiembre, a las 18:30, quedamos en el aparcamiento La Peña Mosen de Chulilla (Valencia) para acercarnos a su espectacular río y aprender más cosas sobre los anfibios.

De la mano de un experto conoceremos cómo se estudian los anfibios. Identificaremos especies y hablaremos de su conservación.

Organizan: Ayuntamiento de Chulilla y Limne.

Colabora: Servicios y Suministros Municipales de Chulilla, SL

shop now shop now
line
Nit de Rates Penades a Betxí
06/09/14

El proper 06 de setembre, a les 19:30h vos esperem al c/Calvari (davant el col·legi Cervantes-Dualde).

Farem uns breu explicació del projecte de seguiment de quiròpters i després un recorregut amb els detectors a la mà, mirant de descobrir quines espècies de rates penades tenim a la zona.

Porteu entrepa!

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament de Betxí.

Col·laboren: Diputació de Castelló.

 
Noche de Murciélagos en Betxí
06/09/14

El 06 de septiembre, a las 19:30h, os esperamos en la c/Calvari (delante del colegio Cervantes-Dualde) .

Tras una breve explicación del proyecto de seguimiento de quirópteros y haremos un recorrido con los detectores a la mano, intentando descubrir qué especies de murciélagos tenemos en la zona.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Betxí.

Colaboran: Diputació de Castelló.

shop now shop now
line
Seguiment de tortugues
07/09/14

El proper 7 de setembre, a les 09:00h vos esperem a l'Estany de Nules, intersecció del Camí Cabeçol amb l'Avinguda Nord per a conèixer millor els quelonis de l'Estany i la marjal de Nules i vore com s'estudien.

Els voluntaris que vullguen participar poden vindre a esta jornada formativa o acompanyar-nos més avant durant les revisions de les trampes. Es faran dos revisions per setmana durant el temps que dura l'estudi.

Recordeu que el seguiment de tortugues també està en marxa i obert a la participació de voluntariat a moltes més localitats. Enguany de moment són 7 els punts d'actuació, d'abril fins a novembre.

Organitzen: Ajuntament de Nules i Limne

Col·labora: Diputació de Castelló.

 
Seguimiento de tortugas
07/09/14

El 07 de septiembre, a las 09:00h, os esperamos en el Estany de Nules, en la intersección del Camí Cabeçol con Avenida Norte para conocer mejor a los quelonios del Estany y el marjal de Nules yver cómo se estudian.

Los voluntarios que quieran participar pueden venir a esta sesión formativa o acompañarnos más adelante en las revisiones de las trampas. Se harán dos revisiones por semana, durante el tiempo que dure el estudio.

Recordad que el seguimiento de galápagos también está en marcha y abierto a la participación de voluntariado en otras localidades. Este año de momento serán 7 los puntos de actuación, de abril hasta noviembre.

Organizan: Ayuntamiento de Nules y Limne

Colabora: Diputació de Castelló.

shop now shop now
line
Nit de Rates Penades a Algemesí
12/09/14

El 12 de setembre, a les 19:30h vos esperem a la zona de bosc de ribera que queda enfront dels paellers de la Xopera d'Algemesí.

Escoltarem les freqüències a les que emeten els quiròpters de la zona, per mirar d'esbrinar quines espècies tenim.

Vols saber com ho fem i aprendre a fer servir el detector d'ultrasons? No ho penses més, busca't un frontal o llanterna i apunta't.

Porteu entrepa!

Organitzen: Ajuntament d'Algemesí i Fundació Limne.

 
Noche de Murciélagos en Algemesí
12/09/14

El 12 de septiembre, a las 19:30h, os esperamos en la zona de bosque de ribera que queda enfrente de los paelleros de la Xopera de Algemesí,

Escucharemos las frecuencias a las que emiten los quirópteros de la zona, para saber qué especies tenemos.

¿Quieres saber cómo lo hacemos y aprender a usar el detector? No lo pienses más, busca frontal o linterna y apúntate a la jornada.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Ayuntamiento de Algemesí y Fundación Limne.

shop now shop now
line
Canya a la canya
13/09/14

El proper 13 de setembre, a les 09:00, ens trobarem al Parc Fluvial del Túria, junt al Pou Radial (Manises) per apropar-nos al Túria i continuar les actuacions de control de l'Arundo donax, una de les plantes exòtiques que major impacte negatiu genera.

Des de Limne, lluitem contra la canya de manera manual i fent segues reiterades, cada vint dies, per debilitar el rizoma. Els resultats a Quart de Poblet són espectaculars i segur que a Manises també podrem demostrar l'eficàcia de la constància.

T'abellïx un matí de voluntariat ambiental i bon ambient? T'esperem a Manises!

Organitzen: Limne y Gamaser (Grupo Aguas de Valencia)

Col·laboren: Ajuntaments de Manises i Paterna

 
Eliminación invasoras Arundo donax Quart
Caña a la caña
13/09/14

El próximo 13 de septiembre, a las 09:00, nos encontraremos en el Parque Fluvial del Turia, junto a Pozo Radial (Manises) para acercarnos al Turia y continuar las actuaciones de control de Arundo donax, una de las plantas exóticas que mayores impactos negativos genera.

Desde Limne, luchamos contra la caña de manera manual, con desbroces reiterados para debilitar el rizoma.

Los resultados en Quart de Poblet son espectaculares ¡En Manises también podremos demostrar la eficacia de la constancia!

¿Te apuntas a una mañana de voluntariado ambiental? ¡Te esperamos en Manises!

Organizan: Limne y Gamaser (Grupo Aguas de Valencia)

Colaboran: Ayuntamientos de Manises y Paterna

shop now shop now
line
Nit de Rates Penades a Asp
19/09/14

El proper 19 de setembre, a les 19:00h vos esperem a l'aparcament del carrer Lepanto d'Asp per una nova jornada divulgativa sobre rates penades i el nostre projecte de seguiment.

L'activitat es fa dins les Bat Night que s'organitzen durant l'estiu a diferents països europeus.

Passejarem pel riu Tarafa buscant les rates penades i aprenent a identificar-les pel tipus de vol i pel so que el detector d'ultrasons ens traduïx.

Porteu entrepa!

Organitzen: Ajuntament d'Asp i Fundació Limne.

 
Noche de Murciélagos en Aspe
19/09/14

El 19 de septiembre, a las 19:00h, os esperamos en el aparcamiento de la calle Lepanto de Aspe para una nueva jornada divulgativa sobre murciélagos y nuestro proyecto de seguimiento.

La actividad se enmarca dentro las Bat Night que se organizan durante el verano en diferentes países europeos.

Pasearemos por el río Tarafa buscando los murciélagos y aprendiendo a identificarlos por el tipo de vuelo y por el sonido que el detector de ultrasonidos nos traduce.

¡Traed bocadillo!

Organizan: Ayuntamiento de Aspe y Fundación Limne.

 

shop now shop now
line
Analitzem el riu Bullent
20/09/14

El proper 20 de setembre organitzarem una activitat per a conèixer com analitzar la qualitat en base als macroinvertebrats i macròfits dels ecosistemes aquàtics.

Ens trobarem a les 09:00 baix el pont de l’autopista (zona Font Salada) d'Oliva per estidiar la qualitat de l'aigua del riu Bullent.

Els rius ens parlen i ens donen pistes clares del seu estat. Vine a descobrir-ho!

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament d'Oliva (Regidoria de Medi Ambient).

Col·laboren: Fòrum de Participació Ciutadana de l'Agenda 21 d'Oliva i Joves Ecologistes d'Oliva.

 
Seguimiento peces en Alcoi
Analizamos el río Bullent
20/09/14

¡El próximo 20 de septiembre organizaremos una actividad para conoce cómo analizar la calidad en base a los macroinvertebrados y macrófitos de los ecosistemas acuáticos.

Nos encontraremos a las 09:00 bajo el puente de la autopista (zona Font Salada) de Oliva para estudiar la calidad de l'aigua del río Bullent.

Los ríos nos hablan y nos dan pistas claras de su estado. Ven a descubrirlo!

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Oliva (Regidoria de Medi Ambient).

Colaboran: Fórum de Participació Ciutadana de l'Agenda 21 d'Oliva y Joves Ecologistes d'Oliva.

shop now shop now
line
Nit de Rates Penades a Concentaina
26/09/14

Cocentaina també es suma a estudiar la fauna de rates penades del municipi organitzant una Bat Night el proper 26 de setembre.

Ens trobarem a les 19h al Centre Social Real Blanc. De la mateixa manera que a la resta de Nits de Rates Penades que hem organitzat este estiu, explicarem com són i perquè estan amenaçats els quiròpters, parlarem de què podem fer per ajudar-les i com elles ens ajuden a nosaltres i, per suposat, explicarem el protocol per a estudiar-les amb el detector d'ultrasons i ens aproparem al riu per a intentar identificar tots els individus que es puguen trobar.

No ho penses més, busca't un frontal o llanterna i apunta't.

Porteu entrepa!

Organitzen: Ajuntament de Cocentaina i Fundació Limne.

 
Noche de Murciélagos en Cocentaina
26/09/14

Cocentaina también se suma a estudiar la fauna de rmurciélagos del municipio organizando una Bat Night el próximo 26 de septiembre.

Nos encontraremos a las 19h en el Centre Social Real Blanc. De la misma manera que en el resto de Noches de Murciélagos que hemos organizado este verano, explicaremos cómo son y qué amenazas padecen los quirópteros, hablaremos de qué podemos hacer por ayudarlas y cómo ellas nos ayudan a nosotros y, por supuesto, explicaremos el protocolo para estudialos con el detector de ultrasonidos, acercándonos al río para intentar identificar a todos los individuos que podamos encontrar.

No lo pienses más, búscate un frontal o linterna y apúntate. ¡Traed bocadillo!

Organizan: Ayuntamiento de Cocentaina y Fundación Limne

shop now shop now
line
Més canya a la canya!
28/09/14

La canya Arundo donax és una de les espècies invasores més perilloses que tenim. El proper 28/09, a les 09 h ens trobarem a l'ajuntament de Quart de Poblet per explicar i posar en pràctica les tècniques d'eradicació manual.

A Quart de Poblet portem treballant-hi des de finals de 2012 i els resultats són espectaculars. Vine a comprobar-ho! Projectes de custòdia del territori o voluntariats locals poden ser una ferramenta molt útil pel control d'espècies invasores i per una gestió participada del territori. La clau és la constància i el compromís.

T'abellix un matí de voluntariat ambiental i bona gent? T'esperem a Quart de Poblet!

Organitzen: Ajuntament de Quart de Poblet i Limne.

 
¡Más caña a la caña!
28/09/14

La caña Arundo donax es una de las especies invasoras más peligrosas que tenemos. El próximo 28/09, a les 09 h nos encontraremos en el ayuntamiento de Quart de Poblet para explicar y poner en práctica las técnicas de erradicación manual.

En Quart de Poblet llevamos trabajando desde finales de 2012 y los resultados son espectaculares. ¡Ven a comprobarlo! Proyectos de custodia del territorio o voluntariados locales pueden ser una herramienta muy útil para el control de especies invasoras y para una gestión participada del territorio. La clave es la constancia y el compromiso.

¿Te apetece una mañana de voluntariado ambiental y buen ambiente? ¡Te esperamos en Quart de Poblet!

Organizan: Ayuntamiento de Quart de Poblet y Limne.

shop now shop now
Altres projectes en marxa / Otros proyectos en marcha
Projecte Rius
15/09-15/11
Seguiment de la qualitat dels rius.
Tria un tram i pren dades de la qualitat química i biològica.
Proyecto Rios
15/09-15/11
Seguimiento de la calidad del río. Selecciona un tramo y toma datos de la calidad química y biológica.
Seguiment Tortugues
Fins 31/10
Seguiment setmanal de tortugues de la desembocadura del riu Millars, l'Estany de Nules , el riu Cànyoles a Canals, el Túria a Vilamarxant, el riu Magre i el Serpis a l'Alqueria d'Asnar i Alcoi. T'abellix vindre amb nosaltres?
SEguimiento tortugas
Hasta 31/10
Seguimiento semanal de las tortugas de la desembocadura del Mijares, del Estany de Nules, del río Cáñoles en Canals, el río Magre, el Turia por Vilamarxant y el Serpis por l'Alqueria d'Asnar y Alcoi. ¿Te apetece venirte?
Seguiment quiròpters
Juny-Octubre

Seguiment de rates penades. Vols fer-te càrrec d'una quadrícula? T'abellix acompanyar-nos en el seguiment de les nostres?
Vos esperem.

Seguimiento quirópteros
Junio-Octubre
Seguimiento de murciélagos ¿Quieres hacer una cuadrícula o acompañarnos en el seguimiento de las nuestras?
Os esperamos.
icon limne@limne.org
social media social media social media social media    
© 2014 - Fundació Limne
c. Quart 80 - 46008 València
Tel. 635475706
www.limne.org
limne@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe